Ultimele ştiri

Hanson SPEx

Teledyne Hanson și-a extins oferta cu un nou instrument pentru extragerea rapidă a API-ului pentru testarea uniformității conținutului: puteți găsi mai multe informații despre Extractorul de pregătire a probelor (SPEx) pe pagina noastra de internet.

Vezi mai mult 

CHIMIA 2020

Între 28 și 30 mai 2020, firma noastră va participa la a 9-a ediție a Conferinței Internaționale “New Trends in Applied Chemistry” – CHIMIA 2020, organizată de către Universitatea “Ovidius” din Constanța. Firma noastră are plăcerea de a participa la această manifestare și vă așteaptă cu prezentarea de noutăți despre produsele pe care le comercializăm.

Vezi mai mult 

Simpozionul de Biofarmacie-Farmacocinetică & Industrie Farmaceutică – SBFIF2019

Ne face o deosebită plăcere să vă anunţăm că vom participa la a XII ediție a Simpozionului de Biofarmacie-Farmacocinetică & Industrie Farmaceutică – SBFIF2019,  organizat de către Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca în data de 8 noiembrie 2019. Vă aşteaptăm la stand pentru a vă oferi noi informaţii despre produsele pe care…

Vezi mai mult 

PIM 2019

Intre 25 si 27 septembrie 2019, firma noastra va participa la a 12-a Conferință Internațională privind Procesele în Izotopi și Molecule (PIM 2019) organizată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare. Firma noastră are plăcerea de a participa la această manifestare și vă așteaptăm la stand cu prezentarea de noutăți despre produsele pe…

Vezi mai mult 

RICCCE 21

Între 4 și 7 septembrie 2019, firma noastră va participa la a 21-a ediție a Conferinței Intenaționale de Chimie și Inginerie Chimică – RICCCE, organizată de către Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor a Universității Politehnice din București, Societatea Română de Chimie și Societatea Română de Inginerie Chimică. Vă aşteaptăm la stand pentru a…

Vezi mai mult 

Conferinţa RomCat 2019

Avem plăcerea să vă anunţăm că în perioada 5-7 iunie 2019, firma noastră va participa ca expozant la ROMCAT 2019, cel de-al 12-lea simpozion al Societăţii de Cataliză din România. Colegii noștri vă aşteaptă la stand pentru a vă prezenta noi produse.

Vezi mai mult 

SEMINAR TABLET FORMULATION

În data de 29 mai 2019 vom organiza, împreună cu Disciplina de Tehnologie Farmaceutică și Biofarmacie a Facultății de Farmacie din Cluj-Napoca și producătorul de simulatoare de comprimare Gamlen® din Marea Britanie (www.gamlentableting.com), seminarul cu titlul ”SCIENTIFIC APPROACH OF TABLET FORMULATION. POWDERS COMPACTION PROPERTIES ANALYSIS AND INTERPRETATION”. Vă așteptăm cu drag.

Vezi mai mult 

ICOSECS9-2019

Între 08-11 Mai, la Targoviște, va avea loc  a IX-a ediție a conferinței ICOSECS9-2019: International Conference of the Chemical Societies of the South-Eastern European Countries (ICOSECS9), «Chemistry a Nature Challenger». Firma noastră are plăcerea de a participa la această manifestare și vă așteaptă cu prezentarea de noutăți despre produsele pe care le comercializăm.

Vezi mai mult