Ultimele ştiri

Studiu de bioechivalență in-vitro a produselor topice generice

Datorită unei colaborări între Teledyne Hanson Research și Diteba Laboratories, în 17 septembrie 2020 va avea loc un webinar intitulat „In Vitro Bioequivalence Testing of Topical Generic Products: Advances and Challenges in Validated Methods and Regulatory Compliance”. Webinarul este gratuit, dar este necesară înregistrarea pentru participarea la prezentarea de 45 de minute, plus o sesiune…

Vezi mai mult 

Chromsystems în cercetarea SARS-CoV-2

Monitorizarea terapeutică (therapeutic drug monitoring (TDM)) a medicamentelor candidate pentru tratamentul COVID-19 poate fi efectuată cu un kit de la Chromsystems, Germania. Descrierea poate fi găsită în meniul „Utile” de pe pagina noastră de internet, în secțiunea “Medicamente, Vitamine” din aplicațiile HPLC, UHPLC, SFE/SFC.

Vezi mai mult 

JASCO CD în cercetarea SARS-CoV-2

Pentru a dezvolta un control eficient al epidemiei de COVID-19 (coronavirus) este esențial să se înțeleagă mai exact structura proteinelor implicate în proces. Echipamentul de dicroism circular JASCO poate oferi un ajutor relevant în acest scop. Publicațiile JASCO care rezumă ultimele rezultate ale cercetării pot fi descărcate din secțiunea „Utile” de pe pagina noastră de…

Vezi mai mult 

Uniflex – DissoClean Mark1

Producătorul japonez Uniflex propune curățarea vaselor de dizolvare în condiții validate, eliminând contaminarea încrucișată și erorile de recentrare. Puteți găsi mai multe informații despre mașina de spălat vase de dizolvare DissoClean Mark1 pe pagina noastră de internet.

Vezi mai mult 

Hanson SPEx

Teledyne Hanson și-a extins oferta cu un nou instrument pentru extragerea rapidă a API-ului pentru testarea uniformității conținutului: puteți găsi mai multe informații despre Extractorul de pregătire a probelor (SPEx) pe pagina noastra de internet.

Vezi mai mult 

CHIMIA 2020

Între 28 și 30 mai 2020, firma noastră va participa la a 9-a ediție a Conferinței Internaționale “New Trends in Applied Chemistry” – CHIMIA 2020, organizată de către Universitatea “Ovidius” din Constanța. Firma noastră are plăcerea de a participa la această manifestare și vă așteaptă cu prezentarea de noutăți despre produsele pe care le comercializăm.

Vezi mai mult