Despre firmă

able_17-18_170x120Bine aţi venit pe pagina de internet a S.C. ABL&E-JASCO România Comerţ şi Servicii S.R.L.!

Firma noastră, ABL&E-JASCO România Comerţ şi Servicii S.R.L. a fost fondată în anul 1996 şi de atunci comercializăm aparatură analitică de laborator şi asigurăm service şi consultanţă pentru aceste echipamente.

Încă de la înfiinţarea firmei printre obiectivele noastre se află şi oferirea de asistenţă profesională şi îndrumare în utilizarea aparatelor comercializate de noi şi a metodelor aplicate. Cu acest scop am construit si acest site unde veţi găsi, pe lângă informaţii detaliate şi specificaţii amănunţite ale produselor, şi o secţiune de bibliotecă unde aveţi la dispoziţie, pe lângă materiale informative, o selecţie bogată de aplicaţii cu posibilitatea de a le descărca gratuit.

În momentul actual firma operează pe lângă sediul central din Cluj-Napoca şi un birou comercial la Bucureşti asigurând astfel o prezenţă mai bună pe întreg teritoriul ţării.

Asigurăm reprezentarea în ţară a mai multor companii din străinătate. Principalii producători reprezentaţi sunt de echipamente pentru spectroscopie (JASCO, Metertech), HPLC (JASCO, Teknokroma, ANTEC), analiza formelor farmaceutice (Hanson Research), echipamente SPR- surface plasmon resonance (Reichert).

Pentru fiecare aparat instalat de firma noastră asigurăm service de specialitate şi asigurăm functionarea otimă printr-un stoc semnificativ de piese de schimb astfel încât să reducem la minim perioadele de neutilizare din cauza unei eventuale defecţiuni. Datorită stocului important de accesorii, putem satisface necesităţile de upgrade şi extindere a sistemelor apărute după punerea în funcţiune.

Întreţinem un sistem de management a calităţii certificat SR EN ISO 9001:2008 pentru comercializarea aparatelor, echipamentelor de laborator, serviceu-lui si altor servicii legate de acestea, acest certificat se poate descarca aici:

La realizarea paginii proprii de internet am făcut un compromis în ceea ce priveşte utilizarea limbii. Am încercat să comunicăm informaţiile în cea mai mare masura în limba română, dar, acele informaţii a căror traducere am considerat-o inutilă sau al căror sens este influenţat prin traducere, au rămas în limba engleză. Am păstrat în engleză acele expresii şi denumiri de specialitate a căror traducere forţată, după părerea noastră, poate genera confuzie şi e mai neplacută decât câteva cuvinte străine introduse în textul în română.

În cazul în care doriţi informaţii mai detaliate despre aparatele comercializate, pentru a raporta o problema de service, dacă aveţi întrebări despre aplicaţii sau aveţi observaţii legate de informaţiile de pe site vă rugam să ne contactaţi prin telefon, fax sau e-mail.

Ne rezervăm dreptul de a modifica specificaţiile si produsele!

Cu respect,

Ionel Sarachie
Administrator